Friday, March 16, 2007

Opdragelse, ungdomshus og blekingegade

Fra DR i dag d.16 marts er en interessant analyse af hvad de unge efterspørger: de vil udfordres af far og mor. Link.

"Mor og far skal turde stille de kritiske spørgsmål, som de jævnaldrende ikke stiller."

Jeg har ingen grund til at antage, at det de unge giver udtryk for i undersøgelsen er repræsentativt for unge brugere af ungdomshuset... men set i relation til indlægget på ffungeren, så kunne man godt forledes til at tro at den pågældende mor er blandt dem, der IKKE har formået at stille de kritiske spørgsmål.

Og samtidig er der Peter Øvigs aktuelle bog omkring blekingebanden, hvor der netop blev rekrutteret blandt unge mennesker.
"Peter Øvig Knudsen gør meget ud af at forklare det ideologiske tankegods, som i kølvandet på ungdomsoprøret fik en gruppe danske maoister til opfatte terror som et helt acceptabel og nødvendig del af den politiske kamp."citat

Det er jo faktisk en holdning som visse fra ungdomshuset har været ude med. Dvs. at kampen skal køres med alle midler og de ikke voldelige ikke skal tage afstand, men snarere sympatisere med den voldelige kamp.

Og i dagens Nyhedsavis advarer politiet om risikoen for en genopliven af de ekstreme venstre. Link.

Jeg ville ikke være tryg ved at overlade mit 13 årige barn til et miljø, der huser blandt andet voldelige elementer. Som 13 årig er man letpåvirkelig.

Så kære mødre til unge. Sørg for at være et modspil til jeres børn !! og ikke kun medløbere. De spørger faktisk om det !!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home