Monday, March 05, 2007

Cafe latte

"Den energi, vi viste i weekenden, er livsnerven i et samfund, der rummer mere end cafe latte, kernefamilien og kapitalpension. Det handler om meget mere end et hus. Det handler om vores liv og fremtiden, om hvordan samfundet skal udvikle sig." fra forældre for ungeren.

Det er skræmmende at nogen kan mene at den reaktion vi så i weekenden skal ses som en kamp for hvordan samfundet skal udvikle sig.

I forbindelse med nyheden om Pernille Rosenkrantz-Theils afgang fra politik illustrerede JP deres artikel med nedenstående billede. Jamen er det ikke en lille cafe latte ?
Tillad mig derfor at kæde hende sammen med ungdomshuset, ikke mindst når Henrik Qvortrup i politiken siger om Pernille :
»Hun er en af de profiler, der i højeste grad er i overensstemmelse med partiets vælgersegment. Med et glimt i øjet kan man sige, at hun ligner en af dem, der lige er hevet ud af Ungdomshuset. Og i denne her sammenhæng, er det er ikke det værste, hun kan ligne« kilde

På billedet ligner hun ikke en fra Ungdomshuset.... jvf. cafe latten. Og hun har (i følge Bjarne Thyregod) større investeringer i ejendom.

Må vi gætte på at Frk. Rosenkrantz-Theil efter næste valg tager på barsel eller lever af sit eftervederlag (pt. ca. dkr. 44.000- pr.måned i 12 måneder og derefter yderligere 12 måneder,men med fradrag for evt. indkomst), drikker lidt café latte i sin dyre bolig og vil blive hudflettet af brugerne af ungdomshuset for at hun således ikke fortsætter kampen og giver fuldstændigt køb på ideologien? (Det sidste er nok fuldstændigt utænkeligt).

Frank Aaen har også en kommentar: »Der skal også være plads til, at man vil lave andre ting, så er det fint, at man laver politik nogle år, så kommer man ud i den virkelige verden, og så kan man vende tilbage til politik senere,« kilde

Kære Frank. Det er altid rart at høre lidt selverkendelse. Vi kan kun opfordre til at du også prøver at snuse lidt til virkeligheden udenfor Christiansborg. Prøv det, prøv det.

3 Comments:

Blogger Bjarne Thyregod said...

Jamen endnu et eksempel på uvidenhed

Frank Aaen er først kommet tilbage i Folketinget i 2006.
Han har arbejdet som konsulent indtil da.

9:14 AM  
Blogger lmnord said...

Det gør det jo kun meget værre.... :-)

Hvis Frank Aaen anbefaler Pernille at tage ud i den virkelighed som Frank Aaen kommer fra, så vil jeg anbefale Pernille at forblive i folketinget :-)

2:31 AM  
Blogger Den anonyme said...

Kære Bjarne,

Frank har kun arbejdet i offentlige eller kommunistiske instanser....

sååeh deeet

7:20 AM  

Post a Comment

<< Home