Thursday, March 01, 2007

Demokratiet truet

Ungeren ryddet... Mærkeligt at man sidder tilbage med en underlig smag i munden.

Jeg er enig i rydningen af huset. De unge har ikke ret til DET hus og der har fra politisk side været en vilje til at finde en løsning, som er blevet obstrueret af de unge. ("Vi vil kun betale 1 krone" er obstruktion). Nogle vil argumentere med at der ikke er blevet gjort nok, men der er blevet gjort hvad der kunne indenfor rammerne af loven. Og i fht. alle mulige andre grupperinger indenfor kommunen, der overholder loven.

I øvrigt sjovt at de unge vil have særrettigheder, samtidig med at de ønsker at blive behandlet som alle andre.... De er de mest asociale, da de ikke har erkendt at særrettigheder for en gruppe vil betyde færre rettigheder til andre grupper.

Politiet virker til at have gjort et godt arbejde. Der er ikke specielt mange tilskadekomne og antallet af anholdet (pt. 160) virker ikke voldsomt overdrevet.

Men der hvor filmen knækker for mig er, at jeg ikke fatter at så mange går på gaden. Hvad sker der for de folk? Man kan have sympati for deres ønske om at bevare et spillested etc. men ikke med de motoder, der tages i brug.Når de folk går på gaden, så giver de dermed støtte til en meget marginal gruppe, som åbenlyst kun ønsker tingene på deres måde, så det passer til deres politiske projekt og benytter sig af fascistiske metoder.

Det er skræmmende at tænke sig at der åbenbart findes mange, der holdningsmæssigt ligger op af Allan Mavepuster......

Billederne er fra en google billedsøgning på "Ungdomshuset"

Held og lykke til Politiet

1 Comments:

Blogger Den anonyme said...

stor ros til politiet - meget få tilskadekomne - desværre 2 politifolk iblandt.

Knivtangsmanøvren tog i den grad måsen på de allermest hardcore stenkastere - derefter var det blot spredt fægtning.

Hvad laver folk der gik tur med hunde på det sted!

Hvad laver forældre der havde taget deres små børn med ud for at se gadekamp.

Hvad laver de forældre observatører der cyklede op og ned af nørrebrogade for at se om der skete noget med deres afkom...

Det eneste jeg er lidt ked af er at vi har brugt mange skattekroner og at politiet nu skal afspadsere en masse timer.... timer der går fra politiets almindelige opgaver....

ps.

Der er meget stille på mavepusteren... er Allan ikke blevet lukket ud endnu?

5:57 AM  

Post a Comment

<< Home