Tuesday, January 30, 2007

Uriasposten i Kaffeklubben

"Arghh hvad?? Hvorfor hører de ikke efter. Og inviterer mig i studiet i stedet for !!!"


D.24. januar var der glæde på Mavepusteren. Man var jo blevet nævnt i Nyhedsmedierne, dvs. kaffeklubben på P1. Dvs. bloggen var blevet nævnt, fordi ungdomshusets nytårstale var blevet gengivet her. Desværre var Uriasposten også nævnt andet steds i nyhedsmedierne, hvilket førte til flg. opfordring hjemme hos pusteren :

"Hermed skal der lyde en opfordring til eventuelle journalister der læser denne blog. Lad jer ikke narre af rygter og propaganda fra disse højreorienterede blogs. Det er sindsforvirrede mennesker der hader alle venstreorienterede og indvandrer af et ondt hjerte og der ikke har skyggen af forstand på "forskning".kilde

D.30. januar er glæden nok til at overse.... Uriaspostens Kim Møller har været med i Kaffeklubben for en debat om venstrefløjen. Jeg har ikke selv hørt udsendelsen endnu, men det kan da blive interessant. (Kombinationen Pernille Rosenkranz Theil og Kim Møller....).

Gad vide hvad reaktionen bliver på mavepusteren...? Fortrængning er nok et godt bud, evt. misundelse og vrede over den udtalte højredrejning i DR. Men accept af at eks. Uriasposten rejser nogle problemstillinger, der er relvante.... NOT !!!

1 Comments:

Blogger ¥z said...

Udsendelsen kan høres her:

http://snipurl.com/19db1

1:16 AM  

Post a Comment

<< Home