Thursday, January 25, 2007

Den faldt ikke i god jord


"Nu plejer det jo ikke at være 34 årige historiestuderende der står og kaster sten efter den årlige Gay Pride Parade i København, det står dine arabiske venner så ganske fint for." - Undertegnedes ikke accepterede kommentar til Når en blogger kommer i nyhedsmedierne.

7 Comments:

Blogger ¥z said...

I er altså rimelig go'e til at finde klamme billeder. Hva' fa'en er det for nogle sider, I surfer rundt på?

11:37 AM  
Blogger lmnord said...

En kasse er en kasse, og ros er ros.

Så fra en fjerdedel af redaktionen skal der lyde tak.

Når det så er sagt... Kramperen,hvor får du dem fra ??

2:22 PM  
Blogger lmnord said...

Mavepusteren omtales forresten kun fordi Allan kopierede "nytårstalen" og bragte den på sin blog med tilføjelsen :

"De argumenterer da bedre end da regeringenn gik ind i Irak. Det må man give dem."

Altså et væsentligt tekstbidrag, som er ekstremt relateret til konflikten omkring ungdomshuset.

Alligevel vælger Kaffeklubs værten at bruge netop den som reference.... i stedet for eks. at bruge ungdomshusets hjemmeside. Damn der er grundlag for en god konspirations teori :-)

I kaffeklubben starter dialogen om ungdomshuset med oplæsning fra Jesper Stockholms indlæg (http://stocholm.blogspot.com/), der er stærkt kritisk overfor ungdomshuset efter 16. dec. Indlægget er skrevet d.18.dec.

Før d.18 var han faktisk ikke ubetinget negativ.... : "Jeg har derfor ikke noget i mod huset og dets brugere som sådan - faktisk ville jeg gerne stå på jeres side i kampen for at få kommunen til at købe et nyt hus til jer. Hvis det bare ikke lige var for jeres voldelige metoder og hvis det bare ikke lige var for jeres afvisning af at følge de spilleregler i samfundet, som vi andre mener er selve grundlaget for det dejlige land vi bor i."

Oplæsningen i kaffeklubben af Jesper s indlæg fra den 18. fik, som den første, flg. kommentar med fra Pernielle Rosenkrans Theil til at udbryde (citeret efter hukommelsen): "Jeg synes det lyder som Anders Fogh de taler om. Det er i hvert fald ham jeg plejer at omtale som krigsliderlig egoist" og efterfølgende at bloggeren nok altid har været i mod ungdomshuset og derfor nok ikke er saglig....

Wtf.... ? Så hvis man er for ungdomshuset kan man være saglig, men ikke hvis man er imod....

2:53 PM  
Blogger Topper said...

He he. Fin lille blog du har der lmnord. Følger selv godt med på uriasposten og punditokraterne, og har selvsagt ikke undgået at lægge mærke til vores lille ven Allan. Bevares, han kan da finde ud af at sge oplysninger på internettet, men man bliver hurtigt træt af at argumentere mod ham, da de sædvanlige feje kneb altid tages i brug: 1) kritiserer man islamister (ikke muslimer) og islam, ja så er man islamofob og racist. 2)i stedet for at tage kritik til sig og svare på en berettiget kritik af bestemte emner; vender han den altid til at handle om noget andet "det er intet imod irakkrigens omkostninger" etc.
Til sids gider man ikke engang kommentre det...

plask plask herfra ;-)

3:52 PM  
Blogger Topper said...

Hmm... enormt sagligt ordvalg "krigsliderlig egoist". Pas nu på P.R. Theil, du må jo tænke på tonen i debatten!!

Gad vide hvordan folk ville reagere hvis man brugte et lignende ordvalg om folk fra venstrefløjen?

3:55 PM  
Blogger lmnord said...

Hej Topper.

Jeg må være ydmyg at sige at det ikke er min. Allerhøjst at jeg får lov til at bidrage til "Den Anonyme"s blog.

Årsagen til at bloggen her blev til noget var netop en reaktion på mavepusterens evindelige skrigen op om racisme, facisme, etc. hver gang der blev argumenteret i mod nogle af deres synspunkter.

Specielt var Kirle ekstrem.... Nu er det jo så et stykke tid siden at hun har boltret sig derovre.

Godt nok er profilen "mavepusteren og Mavepusterinden" kommet til og Allan hævder at det er ham og Kirle.... I det tilfælde at det er Kirle, så er der sket et markant stilskift....

Hrm.. Konspirations teori nr. 1249043 . I virkeligheden er det kun Allan der er tilbage, men han tror stadig at Kirle er der... scary...

Konspirations teori nr. 1249044 : Kirle er med bag "M&M" profilen, da hun ikke kunne huske sit PW til Kirle profilen

9:20 AM  
Blogger Den anonyme said...

LMNord... det er sgu lige så meget din blog som det er min...

Her på plaskeren har vi økologisk fælleseje....

4:48 AM  

Post a Comment

<< Home