Wednesday, January 24, 2007

Genial krisestyring eller?....


Scenarie 1:

Søren Gade har fået et svar af en embedsmand som han giver videre til Søvndals utallige §20 spørgsmål i folketinget.

Måneder efter skabes der tvivl om rigtigheden af svaret - Søvndal kræver Søren Gades afgang. Medierne går amok og borer vanvittigt meget i sagen, selvom der egentlig ikke er kød på historien kører den i ugevis og ulmer vist stadigvæk....

Scenarie 2:

En ministers mand har købt lidt ting på kredit og betaler ikke afdragene. Ministeren rodes ind i det og bliver bebrejdet og en sand hetz starter..... pressen går igen amok.

Scenarie 3:

SF har rod i regnskabet - det oplyses ikke hvem bidragsyderne til partiet er. Søvndal går straks i medierne (tekst-tv) og udtaler at det er en utilgivelig fejl.

Det er nu 3 uger siden og pressen har ikke fuldt op på historien. Selvom historien var utilgivelig har medierne alligevel valgt at tilgive.
jeg kan desværre ikke give et link da det var på tekst-tv, den forsvandt hurtigt igen og jeg har ikke kunnet finde historien på nettet. Var historien usand var de vel kommet med et dementi.

Søvndal skal have ros for sin krisestyring, den er udført til et rent 13-tal og pressen er hoppet i den med begge ben. Regel nr. 1 er at være sin største kritiker, takke pressen fordi de opdagede fejlen og derefter rette den. Det plejer at lukke r**** på journalister.

Samtidig skal pressen have smæk fordi de ikke følger sagen til dørs. Vi ved alle at venstrefløjen er i overvældende overtal på journalisthøjskolen. Vi er dog blevet beroliget af diverse medieeksperter at journalister på trods af deres politiske ståsted altid lavede politisk objektive historier/artikler......

Jeg synes ikke den holder helt vand.....


Helt igennem objektiv journalist der skriver om Søvndal-gate

3 Comments:

Blogger lmnord said...

Det var fordi det ikke var SF, men enhedslisten... Og ikke Søvndahl, men Frank Aen.

Fra TV2 News.
"For Mærsks vedkommende er hemmeligholdelserne ikke nogen fejl. Derimod er det en hædersbetegnelse, når folk giver os støtte, så vi har ingen interesse i at skjule bidrag," siger Frank Aaen.

Den konservative politiske ordfører Pia Christmas Møller "vælger at tro", at de manglende oplysninger i Enhedslistens regnskab er en fejl, som hun dog finder helt uacceptabel.

"De regler kan man være for eller imod, men regler skal overholdes. Ikke mindst af Enhedslisten, der plejer at tale for moral og åbenhed," siger hun.
http://news.tv2.dk/article.php/id-5797635.html

7:56 AM  
Blogger Den anonyme said...

nå ja hvad fanden.... enhedslisten så¨!

og godt opsporet - har ellers lidt efter den.

Og selvfølgelig har tv2 news nyheden, de bringer liverapport når et pindsvin bliver påkørt i bjerringbro... intet er for småt til dem.

10:54 AM  
Blogger lmnord said...

"lidt efter den"?

Enig det var en lille nyhed, men relevant når de hævder at have så høj moral.

Men godt håndteret af Enhedslisten.

2:35 AM  

Post a Comment

<< Home