Thursday, December 21, 2006

Hvorfor sagde Jacob ikke noget ?

Seneste skandale historie er jo omkring aSbest-togene. I politiken i dag mistænkeliggøres Flemming Hansen for at vildlede i fht. hvad han vidste omkring sagen. kilde

Ser vi en reaktion fra oppositionen. Eks. i stil med "Det er dybt kritisabelt at den nuværende minister ikke vidste noget, før sagen er startet i pressen. Og at han nægter at have vidst noget. Der må kræves en tilbundsgående, uafhængig undersøgelse, som skal fastslå at han selvfølgelig forsætligt har fortiet det, således at flest mulig mennesker er blevet udsat for asbest" etc.

Gad vide om en undersøgelse vil komme med bud på hvorfor Jacob Buksti, der var transportminister i april 2000, ikke gjorde opmærksom på problemet, da han overlod ministeriet til Flemming Hansen? Eller bragte det op som et problem efter Flemming Hansen var kommet til, så det kunne blive stoppet?

Spøg til side. Buksti er ikke lige frem min yndlings politiker og det er unfair også at skyde på ham. Selvfølgelig er det ministerens overordnede ansvar, men man kan ikke forlange at de ved alt.

Jeg er så træt af heksejagt og den underliggende tone i medierne.

En minister på vej hjem til brandslukning

3 Comments:

Blogger lmnord said...

tja så kom kravet om en undersøgelse... fra politiken :

Flere oppositionspartier har allerede bebudet, at de vil kræve en tilbundsgående undersøgelse af såvel ministeriets og ministerens viden i sagen.

»Det er chokerende nyt, at ministeriet har været vidende om den farlige asbest i seks år uden at gribe ind. Det sætter sagen i et helt nyt lys, og vi vil bunds i den«, siger Magnus Heunicke (S), medlem af Folketingets Trafikudvalg.

http://politiken.dk/indland/article216687.ece

7:11 AM  
Blogger Den anonyme said...

Hehe, havde samme tanke.

Samme historie med Lars Barfoeds afløser... gik der 3 timer før de havde opsporet at hun havde været med i en retsag....

Jeg har to teorier - den ene er at medierne har lugtet blod og bare skal finde noget snavs....

Den anden er at borgerlige mennesker er fortagsomme personer og vi ved jo alle at jo mere man laver jo større er chancen for at lave fejl.

Venstrefløjen er lidt mere forudsigelige, de snupper sig en universitetsuddannelse, bevæger sig aldrig over på det grimme private arbejdsmarked, men holder sig skjult inde i bureaukratiets trygge mørke.

2:19 AM  
Blogger lmnord said...

Teori nr.2 : LOL
Teori nr.1.: COL (Crying out loud)... Den er desværre nok sandheden nærmest.

9:02 AM  

Post a Comment

<< Home