Sunday, December 03, 2006

Mavepusteren... har han set lyset???


Vores alt seende og alt gennemskuende orakel, som beriger vores dage, har bragt en lille tegning. Ovenfor er kun den sidste billedramme, se resten her: "den perfekte udlændingepolitik?"

Jeg kan kun udlægge det som en erkendelse af, at der er blevet lukket de forkerte personer ind i det danske samfund..... Se eks. integrationen slået fejl i Gellerup. Eller i hvert fald som et vink med en vognstang om, at man skal være varsom med, hvem man bosætter sig med. Et er at have en sød lille baby bamse, men den vokser jo op til en farligt rovdyr....

Damn.. jeg havde ikke set det før nu. Tak Allan, for at have åbnet mine øjne.

Men alvidende orakel, hvad skal vi gøre ? Bryde murene ned og flygte? Eller sørge for at give bjørnen nok mad, så den ikke æder os....?

5 Comments:

Blogger kramperen said...

haha, massive backfire.

11:29 AM  
Blogger Christian said...

Hmm... så vidt jeg kan se på billedet er bjørnen faktisk den som bor der i forvejen. Og manden er indflytteren.

manden

11:30 AM  
Blogger lmnord said...

Hrhmm. Christian.... Det kan du da have ret i....

Men så holder analogien som Mavepusteren forsøger sig med jo ligesom heller ikke ?

Hvis nu manden var helt alene og kunne se frem til at dø af sult, så havde den holdt bedre, for vi hverken kan og skal lukke grænserne 100pct.

Men der hvor vi kan gøre det bedre er at sikre at vi få tilflyttere her til som kan bidrage positivt og modtage de flygtninge som vi kan hjælpe.

Som det er lige nu, så har vi desværre en mængde tilflyttere (både 2 og 3 generations) som står uden for arbejdsmarkedet. Hvis der havde været ført en anderledes indvandrer politik tidligere, dvs. hvor den relevante arbejdskraft var blevet tiltrukket, have medført at vi ikke har de problemer vi har i dag? Og dermed en mere positiv tilgang til flygtninge/indvandrere?

Hvad vil du egentlig lægge i tegningen?

1:07 PM  
Blogger ¥z said...

Jeg lægger følgende i tegningen:

Ved at isolere os i Danmark (lukke øjnene for globaliseringen) ødelægger vi os selv. Vores fremmedhad, repræsenteret af bjørnen, bliver vores egen undergang.

www.landsbytossen.dk viser fint hvilket samfund et isoleret Danmark vil føre til.

12:12 AM  
Blogger lmnord said...

Hej ¥z.

God udlægning.

Nu betyder globalisering for mig ikke at vi importerer alt fra udlandet til DK.

Globalisering er ikke at åbne grænserne, men at overveje nøje hvilke ressourcer det er vi har brug for i DK for at kunne begå os i en global verden. Mange af de indvandrere vi har fået har jo netop ikke de kompetencer vi har behov for. Og så kan bjørnen faktisk være et udtryk for den byrde vi har pålagt os selv, jvf. rockwool fondens undersøgelse om ikke-vestlige indvandreres bidrag i fht. overførsels indkomster.

Jeg arbejder i en international virksomhed, hvor vi samarbejder på tværs af lande grænser og har mange ansatte her i landet af anden herkomst end dansk. Det er globalisering.

Mht. landsbytossen.... hvad f..... gik der galt der :-) ?

1:21 AM  

Post a Comment

<< Home