Saturday, December 02, 2006

Det multietniske er en succes!"Det ved man hvis man fx bor i et område som Vollsmose i Odense, Mjølnerparken i København og Gellerupparken i Århus. Statens Byggeforsknings Instituts nye undersøgelser viser at folks negative syn på disse steder mere bygger på fordomme end reelle problemer. Således ændrer folk syn på stedet når de flytter ind i ghettoerne. De bliver simpelthen positivt overraskede over hvor godt stederne fungerer, med den blandede befolkningssammensætning og hvor venlige folk er." - Allan / onsdag, september 06, 2006

Hejredalskollegiet som ligger midt i Gellerup parken har et internt forum, og kollegiets beboer har så sandeligt fået et positivt syn på det multi -etniske/kulturelle paradis.

"Ikke så meget et svar på ovenstående som en tilføjelse: hvis man ser "dem fra Gellerupparken" hænge ud på kollegiets område, kunne det så ikke være en idé at stirre meget intenst på dem, så man hæfter sig ved detaljer ved deres udseende og påklædning? På den måde signalerer vi til dem, at vi holder øje med dem. Det er heller ikke specielt rart at blive overbegloet, så på et tidspunkt bliver de forhåbentligt trætte af at føle sig uvelkomne og holder sig væk..."

"efter gårsdagens brand i 17.st's skraldeskur, bør vi alle holde godt øje med de folk der render rundt på kollegiet, endda mere end tidligere. Vi har før oplevet lignende ting ved andre skraldreskure, og det skal vi ha stoppet så hurtgit som muligt. Så hvis i ser nogen knægte, og de kan sagtens være relativt små, så bed dem skrubbe af!... i hvert fald hvis de virker suspekte.. i den ene eller den anden grad. For så vidt har de intet at gøre på kollegiets område."

"Hvor er det tæskehold, når man har brug for det?
To af de små sorte svin prøvede netop at komme ind gennem min terrassedør, der i den lumre sommernat stod så åbent, som kosteskaftet tillader den. Til alt held var jeg på værelset, og hmm... man kan sgu stadig komme bag på sig selv - anede ikke at jeg var i stand til at lyde så hysterisk, da jeg skreg af dem... Og er i bagklogskabens ulideligt skarpe lys også udmærket godt klar over, at jeg burde have tacklet situationen med køligt overblik og, i stedet for at panikke, have fundet et våben med hvilket jeg kunne have afhugget den formasteliges arm, som han havde stukket ind gennem dørsprækken for at unlocke håndtaget.
En af dem - den formastelige - prøvede at forklare sig med, at de troede, at en af deres kammerater boede her; men det forklarer ikke, hvorfor den anden flygtede med lynets hast, da jeg begyndte skrigeriet. For hvorfor stikke af, hvis det virkelig bare var en fejltagelse??? Rolling Eyes

Min pointe er, at vi skal være MEGET påpasselige, for de små svin tager åbenbart alle de chancer, de kan. Selv om man lader lyset være tændt og radioen spille, tror de ikke nødvendigvis på, at der er nogen på værelset. De har altså ingen respekt for os overhovedet, og de er fuldstændig ligeglade med, at de bliver opdaget, for de kan jo altid nå at stikke af. "

"Hmmm.... kan vi ikke hyre sådan ca 10 Israelske elitetropper i måneds tid, de ville nok ikke have noget i mod lidt øvelse"

"Jeg konfronterede en gruppe på fem-seks indvandrerdrenge i gang med, at smadre træværket indtil containerområdet med cykler ved 16-tiden.

Jeg spurgte dem om, hvad helvede de havde gang i og de skred først, da jeg ringede til politiet!

- og Maja, jeg er mindre end dig og temmelig ranglet. Det gælder bare om at vise autoritet!
Hold kæft nogle spader... da jeg så dem lidt senere løb de, og da jeg stødte ind i dem tredie gang begyndte de, at genere mig ved at kalde mig navne. Det hjælper ikke ligefrem deres generelle image, og øger min voksende fremmedfjendskhed!

Kameraet i min mobil er desværre i stykker - ellers havde jeg taget billede af dem Evil or Very Mad"


Og der er masser af andet, kik selv på deres forum

"simpelthen positivt overraskede", right on Allan!

4 Comments:

Blogger Askinstoo said...

Hey everyone, I'm new! ..... just made my profile. Everyone says I need to share

something so I Just thought I'd let you know a place where I made an extra $800 last month!
Click here to find out more!
Be sure to check out my new page. :)

7:09 PM  
Blogger lmnord said...

Tja.... og reaktionen fra den ansvarlige politiker til Brabrand Boligforening, der råber vagt i gevær er : "Jeg havde haft en forventning om nogle lidt mere konstruktive idéer til, hvordan fremtiden skal løses".

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article248794.ece

8:28 AM  
Blogger kramperen said...

Tja, løses skal det ihvertfald, på en pæn måde nu eller en grim måde senere. Jeg bor selv i et kvarter omkring 500m fra Gellerup på den ene side og 1-2km til Trillegården på den anden side, og vi døjes meget med de sædvanlige indvandre drenge der kører to-og-to rundt på stjålne knallerter indtil de finder piger eller damer med løse håndtasker.

12:40 PM  
Blogger lmnord said...

Har selv boet på Bentesvej, Brabrand, da jeg læste. Mange af mine gymnasiekammerater var opvokset i Gjellerup Parken tilbage i 70'erne. Det havde de været glade for, men ingen har lyst til at bo der nu....

Personligt har jeg svært ved at se hvordan bebyggelsen kan blve et godt sted at bo.

2:34 AM  

Post a Comment

<< Home