Wednesday, December 13, 2006

A ode to a jerk

Ole Thofte, en af de ledende skikkelser bag Fuckfingeren Blogspot.com, og far til en 19-årig kvindelig Ungdomshus beboer. Manden er også uddannet psykolog og arbejder hos rådgivnings centret "alternativ til vold" som har "til formål at yde et behandlingstilbud til mænd, som har volds- eller aggressionsproblemer i forhold til deres samlivspartner. Dette sker gennem at tilbyde mændene behandling og dermed mulighed for at finde alternativer til vold. Udgangspunktet er, at disse alternativer ALTID findes, men at mange mænd har behov for hjælp til at finde dem." Mon de alle bliver henvist til Ungeren og hvad der dertil hører af hærværk, graffiti og vold mod tjenestemand?

Hvad synes manden så? Tjo, dette er et udklip fra et brev der blev afleveret til politidirektøren Hanne Bech Hansen, som bl.a. indeholdt beskyldninger om at politiet får de unge til at blive "nødt til at tisse i bukserne,"(citat)

* Vi vil gøre opmærksom på, at der foregår tortur og nedværdigelse under anholdelser, samt at politiet har en forudindtaget negativ holdning til de unge og andre borgere på bl.a. Nørrebro, og dette giver sig udslag i nedladende og aggressiv talemåde og behandling af borgere.

* Vi vil opfordre til, at der bliver foretaget en intern undersøgelse af det psykologiske klima indenfor politiet, intern mobning, skabelsen af et fjendebillede, opgejling og manglende psykologisk indsigt og viden om konflikthåndtering.

* Vi vil meddele vores bekymring vedrørende de næste demonstrationer; at de unge har en masse vrede der er svær at styre, og at politiet derfor skal holde en large profil for at undgå en optrapning af konflikten. Dette gælder også andre tilfælde, hvor politiet kunne have valgt at spille en mere defensiv rolle.


kilde

Hvad der undre mig, er at Ole Thofte kan tage en uddannelse som psykolog med den logiske sans som han tydeligvis ikke besidder. Men det kræver åbenbart ikke andet end et blødende hjerte og rystende hænder at få en grad i venstreradikal terror-sympati. Det er nu engang også nemmere, mere sympatisk og mere cafe-latte tilsjasket end at knalde sine børn og fingerne og sige "Nej, du må ikke. Hvorfor ikke? Fordi far siger det."

Ole Thofte er et klart tegn på at den samlede blødsødne feminazistiske psykologi stand har sejret af helvede til.

2 Comments:

Blogger lmnord said...

Det han egentlig indikerer er jo at ungerne i ungeren er behandlingskrævende individder, som er så langt ude at der IKKE findes alternativer til vold....

Han har faktisk udtrykt et sted at det ville være en god løsning om der kunne findes et andet sted til ungerne evt. købt af fonden.

Men men han fejler totalt i fht. sin datter, når han ikke siger fra overfor hendes valg mht. at forsvare huset med vold.

2:59 AM  
Blogger lmnord said...

Hej Kramper.

Har du set mavepusteren? Han har faktisk begået et indlæg, som jeg kan være enig med ham i vedr. ungdomshuset!!! Det er "god leder..." fra d.14.12.

Så jeg tillod mig at lægge en kommentar, hvor jeg skrev at jeg var enig... Og ikke engang noget men bagefter.

Kommentaren blev selvfølgelig sorteret fra. (Til Jens.... det er en hetz overfor en minoritet (mig), så man må derfor konkludere at Puster-Allan er racist....)

7:06 AM  

Post a Comment

<< Home