Monday, March 05, 2007

Rygter om at Top-politiker forlader politik

Fra radioen her i morgens har Maveplaskeren erfaret, at en fremtrædende politiker fra én af yderfløjene i folketinget har besluttet sig at stoppe sin politiske karriere.. Jeg har ikke fundet det på nettet endnu, hvorfor det kun er rygter.

Hun blev valgt ind som 24 årig og er nu blevet 30. Bevæggrunden for at stoppe er bla. at hun gerne vil prøve noget andet end den politiske scene, når hun er startet i så ung en alder. Man forstår hende godt, men vi kommer til at savne hendes skarpe tunge og fremragende analytiske evner.

Hun har altid formået at fremstå som et idealistisk menneske, der respekterer andre i det politiske spil. (at omtale navngivne politiskere modstandere som eks. "fjolser" er kun et udtryk for respekt.)
(Uden kilde henvisning bringes et anonymiseret billede fra en af de utallige politiske debatter i folketinget. Og øvrige historier kan opstøves via google. )

Hun har formået at give folk fra det tavse flertal en stemme ved at give dem adgang til Christiansborg, hvor de helt retfærdigt kunne give udtryk for deres ønske om lidt mere kulør på top-politikere (rød maling på Anders Fogh), hvilket selvfølgelig er en fuldt ud legitim måde at markere sit standpunkt.

Hun har endog udfordret sit eget bagland ved sin ageren som boligspekulant (3 bolighandler i en kortere årrække) og derved tvunget baglandet til en nødvendig debat omkring ejendomsretten som jo er uvurderlig i forhold til partiets uforbeholdne støtte til det snart hedengange ungdomshus på Jagtvej

Fra Maveplaskeren skal der lyde et held og lykke.

Vi gætter på en ny karriere i 3F, evt. et job i et advokat kontor med interesse for ungdomshuse eller som bestyrer af en fond på 12-15 mio.dkr.

Update : Det er nu officielt. Via JP.

9 Comments:

Blogger AnnaLyttiger said...

> Jeg har ikke fundet det på nettet endnu, hvorfor det kun er rygter.

Du kan kigge over til mig.

1:41 AM  
Blogger Bjarne Thyregod said...

Nej men løgnehistorier bliver ikke sande af at blive gentaget

Nu er det jo sådan at alle andre end højreekstremistiske løgnere gentager usandheder om Pernille.
Hun har ALDRIG lukket nogen ind i Folketinget, der har kastet maling. Den historie er blevet dementeret af alle massevis af gange.
2 aktivister henvendte sig til Folketingets betjente og sagde at de havde en aftale med Pernille R.T. Betjentene ringede til Enhedslistens sekretariat der bad om at de 2 blev sendt op på sekreatriatet.
de 2 mænd blev bænket på et kontor og bedt om at vente på P.R.T der var til møde. (den ene kendte P.R.T. fra DGS)
De 2 mænd stak af fra kontoret og foretog deres handlinger.

De er blevet dømt, Pernille R.T er ikke, siger det dig noget.

Angående boligsalget, ja så solgte P.R.T en bolig og tjente derpå og brugte endnu mere til at købe en dyrere bolig, der jo var steget jvfr boligprisstigningerne.

3:53 AM  
Blogger AnnaLyttiger said...

Ja, det er godt med dig, Thyregod, din gammelost - øh gammelstalinist. Vi ved jo alle, at det var Frk. Rosensvans-Gejl, som arrangerede, at Statsministeren blev overhældt med rød maling. At hun ikke er dømt for det, må skyldes en procedurefejl.

Og stik så af til møde i Kommunistisk Arbejderfront, eller hvor du ellers henslæber din tid. Mojn!

4:18 AM  
Blogger lmnord said...

Hej Bjarne. tja...

Nu synes jeg ikke at det er noget godt udgangspunkt for en dialog ved at kalde modparten for løgner i udgangspunktet.

Et link til Berlingske :
http://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=305902/

Der står bla.:
Hun benægtede senere, at hun skulle have inviteret sine holdningsfæller, men hun indrømmede dog, at hendes sekretær havde sagt god for de to besøgende hos Folketingets vagt, og at denne sekretær efterfølgende havde ladet dem vandre rundt på Christiansborg uden opsigt, hvilket er i strid med stedets sikkerhedsregler.

jeg vidste ikke, at de stod som mine gæster. Men jeg ville da have været stolt, hvis de var mine gæster.

Prøv at læse artiklen stille og roligt, med plads til mangfoldighed.... dvs. med respekt for hvad sådan en konservativ fætter som mig læser ud af den artikel.

4:23 AM  
Blogger lmnord said...

Og fra wikipedia :

http://da.wikipedia.org/wiki/Malingangrebet_p%C3%A5_Christiansborg

"Samtidig udtalte hun dog støtte til aktionen og sagde, at hun formentlig ville have lukket dem ind alligevel, selvom hun kendte til deres planer."

4:26 AM  
Blogger lmnord said...

Nå ja og så denne....

http://www.spinnesiden.dk/maling.php

4:31 AM  
Blogger Bjarne Thyregod said...

Er det sådan man taler her
Den kan være ligeså god med dig Annalyttiger din gamle ny-orienterede øhh ny-nazist.
Vi ved jo godt at sandhed ikke er noget der trykker din samvittighed.

Smut du selv tilbage på nazi-siden eller hvor du holder til

9:20 AM  
Blogger Bjarne Thyregod said...

Ja det er altid skidt at kalde andre for løgnere.

Men det er alt andet lige meget værre at lyve om andre

9:22 AM  
Blogger lmnord said...

JEg mener at det er indiskutabelt at Frk. Rosenkrantz Theil i det har udtrykt sympati for malingkasterne og at hun rent faktisk mødtes kort med de 2 gerningsmænd. Hvad de talte om, det ved kun de 3 personer.

Jeg tror da på hende, når hun siger at hun ikke havde noget med det at gøre.... men hun støttede aktionen.

Det er vel snarere dig, der lyver, når du antyder at hun aldrig mødte de 2 gerningsmænd. "de 2 mænd blev bænket på et kontor og bedt om at vente på P.R.T der var til møde. (den ene kendte P.R.T. fra DGS)
De 2 mænd stak af fra kontoret og foretog deres handlinger."

Det aner mig at du ikke gad at læse artiklen fra berlingske.

2:42 AM  

Post a Comment

<< Home