Wednesday, March 07, 2007

Indsamling til Gymnasium


Gamle elever på Christianhavns Gymnasium, firmaer og foreninger er gået i gang med at indsamle penge til det hærgede gymnasium. Gymnasiet blev angrebet og hærget af aktivister med forbindelse til Ungdomshuset. Kilde.

Skolen er uheldigt ramt, da Gymnasier som følge af kommunalreformen nu er en selvejende institution og derfor har en selvrisiko på kr. 400.000,-.

Lad os gætte på at historien derfor vil blive vinklet til at det i virkeligheden er højrefløjens skyld("jah men de unge har det lissom dårligt over at de ikke længere kan udtrykke sig i deres frirum og hvis nu ikke Fogh totalt udemkratisk havde lavet om i kommunerne, så havde skolen jo bare fået nogle nye bøger...").

I givet fald at Mavepusteren vælger den vinkel, så vil vi straks foreslå Allan at han ansøger om at få sine skolepenge tilbage (han er selvskrevet til at få mange penge tilbage) og videresender dem til Gymnasiet for at vise solidaritet med skolen og vise at han tager afstand fra hærværket :-)

Vi hjælper gerne med at udforme ansøgningen til Bertel Haarder. (Tilbuddet gælder selvfølgelig også Bjarne Thyregod og andre potentielle fra Enhedslisten).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home