Thursday, March 22, 2007

Det er ikke nemt.

Det er altid nemt at blive forarget, specielt når man i forvejen har en bias i mod regeringen og samtidig ikke gider at kære sig for de faktuelle forhold.

På en blog i nærheden mener man at Danmark er en bananrepublik. kilde.

Baseret på følgende faktum : "Email fra Brian Mikkelsen til Hans Nissen - generalsekretær i DR:" Og efter følgende mailen fra Brian...

Imponerende hvormange fejl man kan lave på så lidt plads....

Han hedder vist Christian, ikke Hans... han var Generaldirektør, ikke Generalsekretær... og sidst, men ikke mindst, så var mailen var ikke til ham.....

Kære, kære blogger : Lad nu ikke den sunde kritiske indstilling forfalde til automatisk ureflekteret afstandtagen.

Når det så er sagt så er Brian Mikkelsen ikke den skarpeste kniv i skuffen. Men der er ingen rygende pistol, regeringen er rykket ud med at afvise pression både før, nu og i fremtiden, så skal vi ikke bare komme videre og holde et vågent øje med dem i fremtiden?

Nope, det skal vi ikke. Per Clausen, Enhedslisten, vil have ministeren i samråd igen... fordi Per Clausen ikke er tilfreds med svarene.

Kunne man ikke vente til ministeren har fremlagt de mails han har sendt til DRs ledelse, som lovet på det første samråd, og så vurdere om der er mere at komme efter?Per Clausen : i givet fald du ikke ved hvordan en rygende pistol ser ud, så er der en her.

2 Comments:

Blogger Maltesen said...

Kunne du ikke have brugt Jens Rohdes lavtgående missil i stedet for ;-)

10:42 AM  
Blogger lmnord said...

LOL

7:48 AM  

Post a Comment

<< Home