Saturday, October 14, 2006

Precious moments


Something is brewing at mavepusteren

Vores alle sammens klatmaler kirle har over tiden kommet med et større antal mere eller mindre "spændende" påstande som hun senere hen har haft større besvær med at bakke op med sådan noget snask såsom argumenter og dokumentation.

F.eks. følgende indlæg: "Opråb!"
"I årerne efter blev børn født med deformiteter så tæt på som Norge og Sverige. Skammeligt!"
Dokumentation på dette er stadig en mangelvare.

Og hvem husker ikke den klassiske tråd hvor kirle påstod at traktortræk fetichdyrkerne fra Dansk Front havde kontakter og nærmest styrede "JP, DR og mange mange andre indflydelsesrige steder..." - "hvor kommer truslen fra?"Ydermere kom denne påstand: "DR har selv lavet en dokumentarfilm om hvordan dansk front har infiltreret den danske elite... Det blev sendt sidste efterår..."

Og efter hun blev udspurgt om lidt dokumentation ja så...
"hvis det er så vigtigt for dig - så find det selv. Dr har en nem oversigt over deres dokumentarer..." og "Dernæst DR lavede en dokumentar om at dansk front havde infiltreret eliten af dansk kultur og erhverv.Her blev det bla. påvist (blandt meget andet)at lisbeth knudsens mand var medlem af dansk front. At det så ikke lige er muligt at finde på drs hjemmeside, tjah.."

Allan har dog heller ikke stået tilbage for "et par" udokumenterede beskyldninger i "hvor kommer truslen fra?" tråden. Jo jo, DF ville fængsle politiske modstandere osv. osv. i den skingre tone.

Nå, men at besøge mavepuster-bloggen for dens veldokumenterede udsagn og argumenter er nogenlunde som at se en pornofilm pga. de gode dialoger mellem skuespillerne.

It's all about entertainment baby!

Kan læserne husker andre mindeværdige påstande fra Gøg og Gokke light?

3 Comments:

Blogger Den anonyme said...

Kaboooum - første indlæg fra kramperen lige på og råt.

Synes det er ulækkert, føj- og df-agtigt at du ikke selv kunne finde dokumentationen...

12:56 PM  
Blogger abdul said...

Jeg synes, jeg har set de to før, men uden briller.

Til Kramperen: ja, det er uhyggeligt, hvad du har været ude for. Hvad fanden bilder du dig også ind at forlange dokumentation? Vi forlanger jo heller ikke af David Trads, at han skal tage sig selv alvorligt, vel? Må profeten - fred være med ham - aldrig blive bedt om dokumentation.

1:06 PM  
Blogger Fantomas said...

Jeg må advare om, at det følgende kan fremprovokere ubehagelige billeder både på og bagved nethinden. Sarte mennekser bør straks skifte til hopppe herhen: http://photos1.blogger.com/blogger/3638/3531/1600/hippie.jpg

Til dem der blev: Allans pølse har penetreret Kirles sarte filet.
Jeg har ingen dokumentation for denne påstand, og jeg har heller ikke tænkt mig at dokumentere den. Sådan er det bare!

PS: nogen der ved noget om, om Allan eller Kirle var i Norge eller Sverige umiddelabre efter Tjernobylulykken?

11:04 PM  

Post a Comment

<< Home