Wednesday, November 01, 2006

Det er nu sørgeligt....Jeg kunne ikke finde de originale indlæg af Kirle og Allan, de ville ellers have passet perfekt. Indlæggene må være blevet slettet.... Vi må gøre noget ved den omsiggribende selv-censur... eller er det i virkeligheden nogle højreekstremistiske fascist svin der står bag....

(Historien er at Kirle og Allan som de eneste havde fået lov til at kommentere på Kirle's indlæg :"24års reglen forsvares af Fogh". I de nu slettede kommentarer glædede de sig over den bedre stemning, der hersker på Pusteren i følge Kirle/Allan, efter de har besluttet sig at slette udvalgte bloggeres indlæg. Johnzeren tillod sig at kommentere det

Johnzeren"Ja meget paradoksalt at i en tråd om "frit samfund" bidrager I selv til en overdreven lukkethed med hensyn til de deltagere der må lov at sige noget.


Men fedt at I kan klappe hinanden på lårene over at "der er blevet ordentlig stemning" når det kun er jer 2 der siger noget. Opblæst og pinligt."

Han blev efterfølgende svinet til af Kirle
John/abdul : nu er der ingen der tvinger dig til at komme til allan/kirle-land og overdreven ... nej nu må jeg le :D

Kirle :Men som altid så er dine løgnagtige overdrivelser (fx. at det "kun" er Allan og mig der skriver her på vores blog) utrolig nemme både at gennemskue og dementere (fx. her at du dementerer din egen påstand) at det ærligt talt er svært at tage dig alvorligt.

Nu har de kære mennekser så slettet deres egne kommentarer....).

1 Comments:

Blogger Johnzeren said...

:)
Jeg er da glad for at jeg ikke er den eneste, der synes mavepusternes opførsel skriger til himlen :)
Ikke mindst i dette tilfælde

2:07 PM  

Post a Comment

<< Home