Saturday, December 23, 2006

Happy holidays!


Eftersom den neo-nazistiske Krarup/Langballe-tilhænger Mavepuster Allan nægter at adlyde ordrene fra det multikulturelle moralsk koncensus hygiejne politi, om ikke at så meget som at nævne den 2000år gamle beskidte jødiske hiter jugend ved navn Jesus og hans dæmoniske sydstats agtige tilbeder fest ved navn Jul. Vil vi herfra nougatridderbanden af infantile ballademagere ønske alle ikke-hjernevaskede kristinister nogle glædelige vinter fridage! Må det humanistiske tusindårs rige snart overvælde os med alle dets glæder!

Thursday, December 21, 2006

Hvorfor sagde Jacob ikke noget ?

Seneste skandale historie er jo omkring aSbest-togene. I politiken i dag mistænkeliggøres Flemming Hansen for at vildlede i fht. hvad han vidste omkring sagen. kilde

Ser vi en reaktion fra oppositionen. Eks. i stil med "Det er dybt kritisabelt at den nuværende minister ikke vidste noget, før sagen er startet i pressen. Og at han nægter at have vidst noget. Der må kræves en tilbundsgående, uafhængig undersøgelse, som skal fastslå at han selvfølgelig forsætligt har fortiet det, således at flest mulig mennesker er blevet udsat for asbest" etc.

Gad vide om en undersøgelse vil komme med bud på hvorfor Jacob Buksti, der var transportminister i april 2000, ikke gjorde opmærksom på problemet, da han overlod ministeriet til Flemming Hansen? Eller bragte det op som et problem efter Flemming Hansen var kommet til, så det kunne blive stoppet?

Spøg til side. Buksti er ikke lige frem min yndlings politiker og det er unfair også at skyde på ham. Selvfølgelig er det ministerens overordnede ansvar, men man kan ikke forlange at de ved alt.

Jeg er så træt af heksejagt og den underliggende tone i medierne.

En minister på vej hjem til brandslukning

Tuesday, December 19, 2006

Nu forstår jeg det...

Mavepusteren er i virkeligheden en forkvaklet højreradikal racistist blogger, der skriver som han er fra venstrefløjen, så vi tror at vi får indblik i venstrefløjens holdninger og verdensforståelse....

"René", der for lov til at debattere, er i virkeligheden "Allan"s andet blogger-jeg (når nu "Kirle" åbenbart ikke længere får lov til at være med... hvor er det kære menneske henne?). Gang på gang får "Rene" lov til at jorde "Allan". Det kan kun være derfor at "Rene" kommer i gennem.

Damn det er smart.

Og her har vi prøvet at argumentere i mod, været oppe at køre over "hans" argumenter, mens vi bare skulle have moret os over dette gennemførte spin, der ligger bag.

Alle os på den ekstreme højrefløj (Dvs. alle til højre for Enhedslisten) har hermed vist at vi ikke kan gennemskue tingenes rette sammenhæng.

Respekt til "Allan", "Rene" og "Kirle".


(posten er redigeret d.29.jan.2007 således at der ikke længere er henvisninger til Allans politiske baggrund og link til partiets hjemmeside, der indeholdt hans privatadresse.).

Saturday, December 16, 2006

Så er der gang i gaden...


....suk... det er sikkert politiet der har provokeret, så de unge har været nødsaget til at kaste med sten efter dem.

Adskillige butikker og banker har også opført sig provokerende så de er blevet plyndret og hærværket.... så kan de lære det!

En enkelt demonstrant har sprunget et par fingre af fordi han glemte at slippe et kanonslag der var tiltænkt politiet.... stakkels unge misforståede knægt....

Maveplaskerens tanker går til politiet og de betjente der er på job på Nørrebro i de kommende dage.

Wednesday, December 13, 2006

A ode to a jerk

Ole Thofte, en af de ledende skikkelser bag Fuckfingeren Blogspot.com, og far til en 19-årig kvindelig Ungdomshus beboer. Manden er også uddannet psykolog og arbejder hos rådgivnings centret "alternativ til vold" som har "til formål at yde et behandlingstilbud til mænd, som har volds- eller aggressionsproblemer i forhold til deres samlivspartner. Dette sker gennem at tilbyde mændene behandling og dermed mulighed for at finde alternativer til vold. Udgangspunktet er, at disse alternativer ALTID findes, men at mange mænd har behov for hjælp til at finde dem." Mon de alle bliver henvist til Ungeren og hvad der dertil hører af hærværk, graffiti og vold mod tjenestemand?

Hvad synes manden så? Tjo, dette er et udklip fra et brev der blev afleveret til politidirektøren Hanne Bech Hansen, som bl.a. indeholdt beskyldninger om at politiet får de unge til at blive "nødt til at tisse i bukserne,"(citat)

* Vi vil gøre opmærksom på, at der foregår tortur og nedværdigelse under anholdelser, samt at politiet har en forudindtaget negativ holdning til de unge og andre borgere på bl.a. Nørrebro, og dette giver sig udslag i nedladende og aggressiv talemåde og behandling af borgere.

* Vi vil opfordre til, at der bliver foretaget en intern undersøgelse af det psykologiske klima indenfor politiet, intern mobning, skabelsen af et fjendebillede, opgejling og manglende psykologisk indsigt og viden om konflikthåndtering.

* Vi vil meddele vores bekymring vedrørende de næste demonstrationer; at de unge har en masse vrede der er svær at styre, og at politiet derfor skal holde en large profil for at undgå en optrapning af konflikten. Dette gælder også andre tilfælde, hvor politiet kunne have valgt at spille en mere defensiv rolle.


kilde

Hvad der undre mig, er at Ole Thofte kan tage en uddannelse som psykolog med den logiske sans som han tydeligvis ikke besidder. Men det kræver åbenbart ikke andet end et blødende hjerte og rystende hænder at få en grad i venstreradikal terror-sympati. Det er nu engang også nemmere, mere sympatisk og mere cafe-latte tilsjasket end at knalde sine børn og fingerne og sige "Nej, du må ikke. Hvorfor ikke? Fordi far siger det."

Ole Thofte er et klart tegn på at den samlede blødsødne feminazistiske psykologi stand har sejret af helvede til.

Tuesday, December 12, 2006

"Fremmedlegeme uden..."

Knud Foldschack, advokaten for ungdomshuset har lige været i radioen.

Blandt andet udtalte han at faderhuset "er et fremmedlegeme på Nørrebro uden eksistensberettigelse". Damn hvor det lyder hult i betragtning af hvor meget forældre for ungeren og brugerne snakker om at de arbejder i mod racisme..

Han sagde også at de respekterer ejendomsretten og det er derfor de har tilbudt 15 mio.dkr for huset (Men han respekterer jo tydeligvis ikke at ejeren har retten til at bestemme over hvad de ønsker med huset....).

Han håber på at faderhuset får en åbenbaring, når de finder ud af konsekvenserne ved at fastholde at huset er deres.

Undskyld sproget, men for fanden hvor er det klamt....


Billedet har overhovedet ikke noget med ungdomshuset at gøre..... ud over at det sgu da også er udtryk for en sort tankegang...

Get down like a clown!



Et "går over mavepusternes forstand"-intermezzo.

Thursday, December 07, 2006

Racisme... ?

Er lige blevet beskyldt for at være racist af én blogger jeg ellers har (havde?) indtryk af at være et fornuftigt menneske, der var i stand til at reflektere. Hvad der gør at jeg er racist i vedkommendes optik, ønsker han ikke at oplyse (Det er jo som på Mavepusteren i de gode gamle dage... :-) ).

Så derfor spørger jeg (vel optimistisk i betragtning af antallet af læsere her) om der er nogen, der kan oplyse mig om, hvad der gør mig til rascist?













For hvad er racisme? Hvis man følger dansk sprognævns definition, så kan nærmest alle kaldes racister :

"forskelsbehandling og undertrykkelse af eller blot afstandtagen fra grupper af mennesker, som godt kan være af samme race som en selv." Kilde : Wikipedi

Personligt tager jeg stærk afstand fra eks. pædofile...

Monday, December 04, 2006

Statistik..


Yes, trenden er vendt. I fht. 3 kvartal 2005 er anmeldelser af recediskrimination faldet med 81,4 pct. i fht. 3. kvartal 2006. kilde

Det samlede antal anmeldelser i 2001, hvor den nuværende regering jo vandt valget d.21. november, nåede op på 65 anmeldelser. Det højeste antal i perioden. De følgende år faldt antallet af anmeldelser og nåede sit minimum i 2004 med kun 27 anmeldelser, hvorefter det steg i 2005 til hele 54. Nu tyder tallene for 3 kvartal altså på at niveuet er ved at falde tilbage igen.

Kan der læses noget ud af tallene ? Umiddelbart kunne de tyde på at jo mere opmærksomhed der er på diskrimination, som følge af store begivenheder (eks. 9.11.2001 og muhammedtegningerne) så vil det øge følsomheden, den reelle diskrimination og/eller tendensen til at anmelde.

Gad vide hvornår vi ser den positive trend omtalt i medierne? På den anden side, så vil anmeldelserne måske stige som følge af den højere eksponering... jvf. forrige afsnit, så det er nok bedst at forbi gå det i tavshed.

Summa sumarum : man altid skal være varsom med at drage konklusioner udelukkende på det statistiske grundlag.

Sunday, December 03, 2006

Dagens citat: De knap så økologisk bevidste politibetjente.

"Hvorfor er det nødvendigt at skride til et usædvanligt skridt som masseanholdelse?"

"Jamen, det er det da. Hvis der er hundrede mennesker, der er ved at lave hærværk mod en eller anden ejendom, så kan man jo ikke bare sætte sig ned i en biodynamisk halvcirkel og snakke om det. Så skal det stoppes"
- Souschef hos Rødovre Politi Steen Lyth

politiken

Mavepusteren... har han set lyset???


Vores alt seende og alt gennemskuende orakel, som beriger vores dage, har bragt en lille tegning. Ovenfor er kun den sidste billedramme, se resten her: "den perfekte udlændingepolitik?"

Jeg kan kun udlægge det som en erkendelse af, at der er blevet lukket de forkerte personer ind i det danske samfund..... Se eks. integrationen slået fejl i Gellerup. Eller i hvert fald som et vink med en vognstang om, at man skal være varsom med, hvem man bosætter sig med. Et er at have en sød lille baby bamse, men den vokser jo op til en farligt rovdyr....

Damn.. jeg havde ikke set det før nu. Tak Allan, for at have åbnet mine øjne.

Men alvidende orakel, hvad skal vi gøre ? Bryde murene ned og flygte? Eller sørge for at give bjørnen nok mad, så den ikke æder os....?

Saturday, December 02, 2006

Det multietniske er en succes!



"Det ved man hvis man fx bor i et område som Vollsmose i Odense, Mjølnerparken i København og Gellerupparken i Århus. Statens Byggeforsknings Instituts nye undersøgelser viser at folks negative syn på disse steder mere bygger på fordomme end reelle problemer. Således ændrer folk syn på stedet når de flytter ind i ghettoerne. De bliver simpelthen positivt overraskede over hvor godt stederne fungerer, med den blandede befolkningssammensætning og hvor venlige folk er." - Allan / onsdag, september 06, 2006

Hejredalskollegiet som ligger midt i Gellerup parken har et internt forum, og kollegiets beboer har så sandeligt fået et positivt syn på det multi -etniske/kulturelle paradis.

"Ikke så meget et svar på ovenstående som en tilføjelse: hvis man ser "dem fra Gellerupparken" hænge ud på kollegiets område, kunne det så ikke være en idé at stirre meget intenst på dem, så man hæfter sig ved detaljer ved deres udseende og påklædning? På den måde signalerer vi til dem, at vi holder øje med dem. Det er heller ikke specielt rart at blive overbegloet, så på et tidspunkt bliver de forhåbentligt trætte af at føle sig uvelkomne og holder sig væk..."

"efter gårsdagens brand i 17.st's skraldeskur, bør vi alle holde godt øje med de folk der render rundt på kollegiet, endda mere end tidligere. Vi har før oplevet lignende ting ved andre skraldreskure, og det skal vi ha stoppet så hurtgit som muligt. Så hvis i ser nogen knægte, og de kan sagtens være relativt små, så bed dem skrubbe af!... i hvert fald hvis de virker suspekte.. i den ene eller den anden grad. For så vidt har de intet at gøre på kollegiets område."

"Hvor er det tæskehold, når man har brug for det?
To af de små sorte svin prøvede netop at komme ind gennem min terrassedør, der i den lumre sommernat stod så åbent, som kosteskaftet tillader den. Til alt held var jeg på værelset, og hmm... man kan sgu stadig komme bag på sig selv - anede ikke at jeg var i stand til at lyde så hysterisk, da jeg skreg af dem... Og er i bagklogskabens ulideligt skarpe lys også udmærket godt klar over, at jeg burde have tacklet situationen med køligt overblik og, i stedet for at panikke, have fundet et våben med hvilket jeg kunne have afhugget den formasteliges arm, som han havde stukket ind gennem dørsprækken for at unlocke håndtaget.
En af dem - den formastelige - prøvede at forklare sig med, at de troede, at en af deres kammerater boede her; men det forklarer ikke, hvorfor den anden flygtede med lynets hast, da jeg begyndte skrigeriet. For hvorfor stikke af, hvis det virkelig bare var en fejltagelse??? Rolling Eyes

Min pointe er, at vi skal være MEGET påpasselige, for de små svin tager åbenbart alle de chancer, de kan. Selv om man lader lyset være tændt og radioen spille, tror de ikke nødvendigvis på, at der er nogen på værelset. De har altså ingen respekt for os overhovedet, og de er fuldstændig ligeglade med, at de bliver opdaget, for de kan jo altid nå at stikke af. "

"Hmmm.... kan vi ikke hyre sådan ca 10 Israelske elitetropper i måneds tid, de ville nok ikke have noget i mod lidt øvelse"

"Jeg konfronterede en gruppe på fem-seks indvandrerdrenge i gang med, at smadre træværket indtil containerområdet med cykler ved 16-tiden.

Jeg spurgte dem om, hvad helvede de havde gang i og de skred først, da jeg ringede til politiet!

- og Maja, jeg er mindre end dig og temmelig ranglet. Det gælder bare om at vise autoritet!
Hold kæft nogle spader... da jeg så dem lidt senere løb de, og da jeg stødte ind i dem tredie gang begyndte de, at genere mig ved at kalde mig navne. Det hjælper ikke ligefrem deres generelle image, og øger min voksende fremmedfjendskhed!

Kameraet i min mobil er desværre i stykker - ellers havde jeg taget billede af dem Evil or Very Mad"


Og der er masser af andet, kik selv på deres forum

"simpelthen positivt overraskede", right on Allan!