Thursday, November 30, 2006

Ungeren bli'r IKKE ryddet


Damn.... så skete det uundgåelige... Rydning af Ungdomshuset aflyst.

Fordi »Københavns Politi har meddelt os (Fogedretten), at det vil være særdeles vanskeligt at gennemføre en udsættende fogedforretning den 14. Derfor har vi aflyst den foreløbig«

Det er sandsynligvis korrekt at sikkerheden ikke kan sikres, men hvad med retssikkerheden....? (Det er et retorisk spg. Allan så du behøver ikke svare....).

Eller også er det et udtryk for at Politiet ikke længere gider få skyld for overdreven magtanvendelse etc. når de i virkeligheden blot gør hvad de bliver bedt om ? Jvf. "demo'en" mod faderhuset.

Kan andre sættes ind end politiet ? Man kunne jo overveje at give en forlænget orlov for nogle af styrkerne i Irak og Afganistan, så de kan komme et smut hjem....

Tuesday, November 28, 2006

Find 5 fejl

Jeg kun fundet 3 fejl i denne korte tekst (Komma og stavefejl tæller ikke). I betragtning af at teksten kun består af 3 sætninger, så er det egentlig godt gået.
  1. Man kan ikke lovligt tvinge Faderhuset til at sælge. Erkendt af alle andre end de nuværende brugere....
  2. Det er ikke religions vanvid (endnu), der styrer dagsordenen i København.
  3. Bedst for ALLE parter...?
Har jeg overset noget???

Når det så er sagt, så har der faktisk været fornuftige indlæg på ffungeren, hvor der tages afstand fra de metoder ungeren forfalder til. Er der håb?

Saturday, November 25, 2006

Går Allan ind for at sænke mindstelønnen....?


Den kære ´puster har blogget lidt om den spanske undersøgelse, som viser et økonomisk positivt bidrag fra indvandrere. Glæden ved indvandring..

Altså en analyse som bekræfter Allans holdning til at indvandring kun kan være af det gode.

I hvertfald umiddelbart. Hvis Allan havde gidet sætte sig bare lidt ind i substansen, så kunne han jo have læst lidt i LOs Ugebrev, der tidligere har beskæftiget sig med integration i Danmark.

Så som en speciel service til Allan er her et citat fra et af LOs Ugebreve fra 2005:

"Intet at hente i udlandet

Rockwool Fonden har haft blikket rettet mod det store udland i jagten på den rigtige opskrift på integration. I den sammenhæng fandt man faktisk to lande – Grækenland og Spanien – der udmærkede sig med en beskæftigelse af ikke-vestlige indvandrere, der er højere end for den oprindelige befolkning.

Desværre var de positive tal ikke resultatet af systematiske integrationsindsatser i de to sydeuropæiske lande, som derfor ikke sad inde med gode råd om, hvordan effektiv integration gribes an.

»Den høje beskæftigelse skyldes dels, at indvandring er et nyt fænomen i de to lande. Men formentlig skyldes den også den måde, landene har indrettet deres velfærdssamfund på med mindre finmasket social sikring. Det betyder lav løn, men til gengæld gode muligheder for beskæftigelse af indvandrere, fordi den offentlige service i de to lande er mindre udbygget, og der er et stort behov for pasning af børn og ældre.«"

Min konklusion er, at Allan går ind for at vi sænker mindstelønnen, fjerner kontant hjælpen og sænker de offentlige service niveau, således at der virkeligt er incitament for at arbejde, selv for personer med lave kvalifikationer.

En kommentar fra Allan ?

Thursday, November 16, 2006

Voldsom debat på mavepusteren



Hvad sker der når man smider sine modstandere ud fra sin blog og tilmed ingen venner har? Nemlig ja, der bliver røv stille! Lidt data:

På forsiden er der pt. 13 indlæg
I de 13 indlæg er der 8 comments.
5 af disse comments er fra Kirle og Allan, de sidste 3 er fra r., holme og rene.

Dette giver reelt 0,23076923076923076923076923076923 comments per indlæg.

Sikke en debatkultur!

Monday, November 13, 2006

Medic! .... Medic!!!


Forældrene til aktivisterne forbereder sig på gadekampe.

Nu vil de arrangere et mobilt felthospital. Hvad om de i stedet tog en snak med deres børn om begrebet privat ejendomsret?

De skulle nok selv læse op på emnet før de kunne svare på deres børns spørgsmål...

Thursday, November 09, 2006

Ytringsfrihed på Pusteren !!!!

Så fik vi det skåret ud i pap. Pusteren går ind for ytringsfrihed.

Citat: "Nej en pointe er at vi her på mavepusteren går ind for ytringsfrihed. Hvad enten det gælder Jyllands Posten eller gæsterne i Kastrup. En anden pointe er at der er to grupperinger der ikke gør dette. Den ene er rabiate terrorister, den anden er vores regering."Link

I hvert fald, når det gælder for JP og i Kastrup. Mon betyder det at vi får "Nye Tider II" på pusteren??

Som Allan også siger, så er der 2 grupperinger som IKKE går ind for ytringsfrihed. Med Pusterens nuværende censur in mente, må Allan placere sig selv i en af gruppen "rabiate Terrorister", da mit indtryk er at han nok ikke vil bryde sig om at blive sat sammen med regeringen.

kommentar til Allan. Tak for din kommentar omkring at de rabiate terrorister er fjender af ytringsfriheden. Det er vi jo enige om (, men vi skal nok arbejde lidt med definitionen på de rabiate terrorister). Jeg synes det kunne være interessant at have en dialog med dig om hvordan vi bekæmper denne gruppe. Say when. Bekæmpelsen af den anden gruppe, regeringen, sker primært ved debat og i stemmeboksen.

Wednesday, November 08, 2006

Forældre til møgunger




Som den vaskeægte bandit jeg nu engang er, har jeg allerede efter 1-2 indlæg fået en advarsel på den nye blog "Forældre for ungdomshuset" fordi jeg ikke ser nuanceret på det hele. På bloggen kan i debattere med ingen ringere end Allan! Så i er hermed velkomne, men pas på! I skal være nuancerede... Ikke sådan noget med at bruge argumenter såsom at landets love skal respekteres osv.

Tuesday, November 07, 2006

Afhængigt af øjnene, som ser

Nyheden om Imam Raed Hlayhel afrejse til Libanon vil nok generere to typer af reaktioner.

1. "Endnu et eksempel på hvad rascismen og islamofobien i Danmark med Fogh og DF i spidsen resulterer i. Imam Raed Hlayhel, der har kæmpet for forståelse, har opgivet kampen. Hvis hans afrejse får sundhedsmæssige konsekvenser for hans familie, så har Fogh endnu engang fået blod på hænderne". Etc. fortsæt selv.

2. "Tak for besøget. God tur hjem"

(En reaktion i stil med nr.2. vil nok ikke ses på en blog her i nærheden.....)

Min kommentar :
Umiddelbart har Imam'en ikke formået at bidrage til at gøre skellet mellem troende muslimer og almindelige danskere (inklusive muslimer med en demokratisk forståelse) mindre. For den danske debat vil hans afrejse kun være en fordel.

På den anden side vil hans afrejse kunne blive misbrugt som eksempel på hvordan muslimer undertrykkes generelt. Vi har tabt en mulighed (om den er realistisk er en anden sag) for at gøre imamen begribeligt, hvordan det danske samfund fungerer, og dermed være med til at føre en god dialog.

Abu Laban fortalte også på et tidspunkt at han ville rejse. Det skete som bekendt ikke. Så vi venter spændt om Raed Hlayhel bliver overtalt til at blive.

Sunday, November 05, 2006

"WTF?!"

Gad vide om det bider på Allan, når ¥z undrer sig?
Eller betyder det at kommentarer, der ikke er krænkende i følge "blog author", vil komme på?
Eller betyder det, at kommentarer bliver modereret så de passer til det gældende virkeligsopfattelse på pusteren?

Tja.... Svarene er nok nej, nej og muligvis..

***********
¥z said...
Comment moderation has been enabled. All comments must be approved by the blog author.


WTF?!
november 04, 2006 9:41 AM

Allan said...
yes jenz. Det er sørgerligt, men sgu nok nødvendigt. Så nu skal man lige vente lidt tid før ens kommentar kommer på, men da vi sidder på nettet konstant, burde det være rimeligt nemt. Håber på forståelse for ordningen. :)
november 04, 2006 8:23 PM

Thursday, November 02, 2006

Fornuftige ord

For at det hele ikke skal gå op i Mavepusteren er her et link til nogle fornuftige betragtninger fra Henning Holm.

Islamdebattens stråmænd I.


Henning Holm melder sig her ind skaren af folk, der formår at se på sig selv og meningsfæller udefra. Det er altid godt med en smule eftertanke.

Han skriver blandt andet at "Men en sund kritisk indstilling kan godt forfalde til automatisk ureflekteret afstandtagen."













Jeg ser frem til den kommende Islamdebattens stråmænd II. hvor Henning Holm vil beskæftige sig med om det er rimeligt at anklage højrefløjen for essenstænkning.

Wednesday, November 01, 2006

Hjemme hos...

Det er nu sørgeligt....















Jeg kunne ikke finde de originale indlæg af Kirle og Allan, de ville ellers have passet perfekt. Indlæggene må være blevet slettet.... Vi må gøre noget ved den omsiggribende selv-censur... eller er det i virkeligheden nogle højreekstremistiske fascist svin der står bag....

(Historien er at Kirle og Allan som de eneste havde fået lov til at kommentere på Kirle's indlæg :"24års reglen forsvares af Fogh". I de nu slettede kommentarer glædede de sig over den bedre stemning, der hersker på Pusteren i følge Kirle/Allan, efter de har besluttet sig at slette udvalgte bloggeres indlæg. Johnzeren tillod sig at kommentere det

Johnzeren"Ja meget paradoksalt at i en tråd om "frit samfund" bidrager I selv til en overdreven lukkethed med hensyn til de deltagere der må lov at sige noget.


Men fedt at I kan klappe hinanden på lårene over at "der er blevet ordentlig stemning" når det kun er jer 2 der siger noget. Opblæst og pinligt."

Han blev efterfølgende svinet til af Kirle
John/abdul : nu er der ingen der tvinger dig til at komme til allan/kirle-land og overdreven ... nej nu må jeg le :D

Kirle :Men som altid så er dine løgnagtige overdrivelser (fx. at det "kun" er Allan og mig der skriver her på vores blog) utrolig nemme både at gennemskue og dementere (fx. her at du dementerer din egen påstand) at det ærligt talt er svært at tage dig alvorligt.

Nu har de kære mennekser så slettet deres egne kommentarer....).