Friday, November 10, 2006

November måneds krammebamse

Selv om vi endnu ikke er halvvejs gennem november, står det allerede krystalklart for en enig Maveplasker-redaktion, at månedens krammebamse, prisen for at udvide og forsvare ytringsfriheden, igen skal gå til Allan og Kirle på Mavepusteren. De fik den også i oktober, hvor den for første gang blev uddelt.

Som begrundelse udtaler redaktionen: "Allan og Kirle har med syvtommersøm slået fast, at de tilhører eliten blandt ytringsfrihedsartisterne. Med tålmodighed og ekstravagant professionalisme har de med ekvilibristisk fingerfærdighed bearbejdet bloggens unikke muligheder for opdragelse af kommentatorer. Ustandselig har disse måttet overvinde skiftende forhindringer for at komme til orde, sidst med den aktiverede kommentarmoderation. På denne måde har Allan og Kirle gjort det muligt for Pusterens kommentatorer hele tiden at være på vagt og konstant opøve smidighed for at komme på siden. Det har i betydelig grad skærpet evnen - og lysten - til debat. Denne ustandselige pillen ved kommentarerne sker ud fra Mavepusterens hellige princip om, at ingen kommer sovende til fadet - hvis man ser bort fra enkelte blogbestyrere. Redaktionen venter spændt på Pusterens nye udfordringer til det skrivende folk, som potentielt vil kunne bringe Allan og Kirle tættere på den tredje bamse."

7 Comments:

Blogger kramperen said...

Fortjent!

12:58 PM  
Blogger Den anonyme said...

kan kun være enig!

og undskyld fraværet!

12:16 AM  
Blogger abdul said...

Har I set, at vi er kommet på bloglisten ovre hos Det Frie Ord på www.frie-ord.blogspot.com? Siden er iøvrigt et længere besøg værd. Skulle vi ikke selv sende feed ind til blogspot, eller er siden her lidt for speciel. Hvad synes I andre.?

2:37 AM  
Blogger lmnord said...

Vel talt og fuldt fortjent. Tillykke til Pusteren.

Mht. om det er relevant at sende feed ind til blogspot, så mener jeg afgjort at det er det værd.

Siten her er vel ikke mere speciel end så mange andre og i den udstrækning at vi bidrager til at nuancere debatten og/eller afsløre eks. censur etc. så bør det gøres.

6:29 AM  
Blogger Den anonyme said...

vi kunne ikke blive tilmeldt politik.blogbot.dk

Vi var lidt for snævre...

Har forøvrigt set på chart.dk at mavepusteren har mistet halvdelen af sine unikke besøg... synd og skam at de er ved at slå siden ihjel!

3:13 PM  
Blogger lmnord said...

For snævre? Går ud fra at det skyldes fokus på Pusteren. Er der interesse for at vi breder os lidt ? Der er masser at tage fat på. "Forældre for ungeren" er et godt eksempel.

Og ja det er ærgerligt at de har ødelagt det for sig selv.

7:18 AM  
Blogger Den anonyme said...

jeg er frisk på at vi går efter ungeren.... der kan vi jo også støde på vores venner Allan og Kirle... ;o)

12:03 PM  

Post a Comment

<< Home